14 dana do spektakla WRC Croatia rally – Lista prijava

14 dana je još ostalo do početka željno očekivanog spektakla u Hvatskoj – WRC Croatia Rally 2021. koji će se održati 22. – 25. 04. 2021. godine.

Saznali smo tko je sve prijavljen i koga ćemo sve moći gledati.

Na listi prijava su čak 68 posade iz čak 23 zemalja svijeta. Dolaze nam iz Finske, Belgije, Francuske, Velike Britanije, Estonije, Japana, Rusije, Norveške, Italije, Švedske, Austrije, Poljske, Slovenije, Litve, Slovačke, Irske, Mađarske, Njemačke, Bolivije, Paragvaja, Latvije, Rumunjske i Hrvatske. U Zagrebu će se tako skupiti svijet u malom.

Toyota Gazoo Racing WRT dolazi sa četiri predstavnika, pa ćemo moći uživati u vožnjama Kalle Rovanpere, Sebastiena Ogiera, Elfyn Evansa i Takamote Katsuta.

Hyundai Shell Mobis World Rally Team dolazi također s četiri perjanice: Thierry Neuville, Ott Tanak, Craig Breen i Pierre-Louis Loubet.

Iz M-sport Forda dolaze nam: Gus Greensmith, Adrien Fourmaux,, Teemu Suninen i Tom Kristensson.

Na listi prijava je još zvučnih imena koji su poznati po brzim i aktraktivnim vožnjema, no o njima malo kasnije.

Hrvatske boje predstavljat će 7 posada. To su: Niko Pulić sa suvozačicom Aleksandrom Kovačić; Viliam Prodan sa suvozačem Zoranom Raštegorcem, Martin Ravenščak i Tomislav Tomašković jurit će u Ford Fiesti; tata i kćer Krešimir i Dora Ravenščak; Mateo Butorac i Marko Stiperski u Peugeotu 208, Ivica Siladić i Jasna Durak u Ford Fiesti,; Željko Magličić i njegov suvozač Domagoj Nemak. Želimo im svima uspješan nastup.

%d blogeri kao ovaj: